Hotel Rixos The Palm Dubai Hotel and Suites in Dubai/Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten – TUI

1 726,00

Rixos The Palm Dubai Hotel and Suites in Dubai – Jumeirah, Dubai/Abu Dhabi, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Rixos The Palm Dubai Hotel and Suites hotel.

Artikelnummer: 27271 Categorieën: ,

Beschrijving

Rixos The Palm Dubai Hotel and Suites is een erg populair hotel gelegen in Dubai – Jumeirah, Dubai/Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 5-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Rixos The Palm Dubai Hotel and Suites: Algemene info

Pure klasse, dat zie je meteen! De kamers zijn zoveel meer dan standaard: de luxueuze look, de zee van ruimte… dit is genieten – zelfs als je slaapt. En ook culinair scoort dit hotel goed, met een ruime keuze aan restaurants en bars. Families met kinderen zijn hier meer dan welkom. De Rixyclub organiseert van alles om het de kleintjes naar hun zin te maken, en ook aan sport en spel is er in dit hotel geen gebrek: tennis, beachvolley, aerobic, aquagym, fitness… of liever een sauna en een bubbelbadje?

Rixos The Palm Dubai Hotel and Suites: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Rixos The Palm Dubai Hotel and Suites boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 5-sterrenhotel Rixos The Palm Dubai Hotel and Suites in Dubai – Jumeirah, Dubai/Abu Dhabi, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Rixos The Palm Dubai Hotel and Suites in Dubai/Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.