Hotel ROBINSON Club Apulia in Puglia, Italië – TUI

1 326,00

ROBINSON Club Apulia in Ugento, Puglia, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het ROBINSON Club Apulia hotel.

Artikelnummer: 18869 Categorieën: ,

Beschrijving

ROBINSON Club Apulia is zonder enige twijfel een top hotel gelegen in Ugento, Puglia, Italië. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 4-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

ROBINSON Club Apulia: Algemene info

Zin in een leuke familievakantie in All Inclusive in de hak van de Italiaanse laars? Bij ROBINSON Club Apulia ben je aan het juiste adres. Kinderen worden hier prima onthaald in de verschillende miniclubs per leeftijdscategorie. Volwassenen kunnen een balletje slaan op een van de maar liefst negen tennisterreinen of deelnemen aan de groepslessen fitness. Het hotel ligt vlak bij het strand, waar je kan zeilen en windsurfen. Activiteiten genoeg voor iedereen! Van de kamers over de service tot de restaurants: hier is alles tot in de puntjes verzorgd.

ROBINSON Club Apulia: Last Minute Prijs

De prijs varieert van dag tot dag, zodoende kunnen we enkel vanaf prijzen meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs per type kamer: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom ROBINSON Club Apulia boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 4-sterrenhotel ROBINSON Club Apulia in Ugento, Puglia, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel ROBINSON Club Apulia in Puglia, Italië – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.