Hotel Royal Boutique Hotel in Corfu, Griekenland – TUI

695,00

Royal Boutique Hotel in Kanoni, Corfu, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Royal Boutique Hotel hotel.

Artikelnummer: 10034 Categorieën: ,

Beschrijving

Royal Boutique Hotel is een erg populair hotel gelegen in Kanoni, Corfu, Griekenland. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 3-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Royal Boutique Hotel: Algemene info

Een bezoek aan de hoofdstad die op slechts drie kilometer ligt, nog even naar het strand wandelen, genieten van een drankje op het terras met zicht op het muizeneilandje Pontikonissi en op een stukje van de landingsbaan van de luchthaven en ’s avonds tot rust komen op je moderne, elegante kamer: zo ziet een doorsnee dag in het volledig vernieuwde Royal Boutique Hotel eruit. Je kan hier kiezen voor een verblijf in kamer en ontbijt of halfpension.

Royal Boutique Hotel: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Royal Boutique Hotel boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 3-sterrenhotel Royal Boutique Hotel in Kanoni, Corfu, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Royal Boutique Hotel in Corfu, Griekenland – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.