Hotel Royal Myconian Resort in Mykonos, Griekenland – TUI

1 085,00

Royal Myconian Resort in Elia Beach, Mykonos, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Royal Myconian Resort hotel.

Artikelnummer: 11090 Categorieën: ,

Beschrijving

Royal Myconian Resort is zonder enige twijfel een top hotel gelegen in Elia Beach, Mykonos, Griekenland. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 5-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Royal Myconian Resort: Algemene info

Royal Myconian Resort ligt in een baai, waar je kan genieten van een prachtig uitzicht op het privéstrand Elia Beach. Dit exclusieve hotel combineert het authentieke van de Cycladen met het wereldse karakter van Mykonos. De lekkere keuken en stijlvolle kamers zijn slechts enkele van de vele pluspunten. Het hoeft je dus niet te verbazen dat dit hotel lid is van de ‘Leading Hotels of the World’. Het ligt op een steile helling en is niet geschikt voor mensen die niet goed ter been zijn. Je hebt wel altijd de mogelijkheid om een transfer naar en van het strand te vragen.

Royal Myconian Resort: Last Minute Prijs

De prijs varieert van dag tot dag, zodoende kunnen we enkel vanaf prijzen meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs per type kamer: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Royal Myconian Resort boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 5-sterrenhotel Royal Myconian Resort in Elia Beach, Mykonos, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Royal Myconian Resort in Mykonos, Griekenland – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.