Hotel Royalton Blue Waters in Montego Bay, Jamaica – TUI

2 183,00

Royalton Blue Waters in Falmouth, Montego Bay, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Royalton Blue Waters hotel.

Artikelnummer: 24888 Categorieën: ,

Beschrijving

Royalton Blue Waters is zonder enige twijfel een top hotel gelegen in Falmouth, Montego Bay, Jamaica. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 5-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Royalton Blue Waters: Algemene info

Laat de dagdagelijkse beslommeringen even voor wat ze zijn en ontdek het echte vakantiegevoel in dit recente vijfsterrenresort in Falmouth. Een stijlvolle architectuur, moderne kamers, een prachtig strand en een welkome zeebries. Maar ook een uitgebreide All In, activiteiten op maat van families en onbeperkt à la carte dineren. Dat is Royalton Blue Waters in een notendop. Bovendien krijg je toegang tot alle faciliteiten in het vlak ernaast gelegen zusterhotel Royalton White Sands.

Royalton Blue Waters: Last Minute Prijs

De prijs varieert van dag tot dag, zodoende kunnen we enkel vanaf prijzen meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs per type kamer: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Royalton Blue Waters boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 5-sterrenhotel Royalton Blue Waters in Falmouth, Montego Bay, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Royalton Blue Waters in Montego Bay, Jamaica – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.