Hotel Royalton Negril Resort & Spa in Montego Bay, Jamaica – TUI

2 016,00

Royalton Negril Resort & Spa in Negril, Montego Bay, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Royalton Negril Resort & Spa hotel.

Artikelnummer: 24864 Categorieën: ,

Beschrijving

Royalton Negril Resort & Spa is zonder enige twijfel een top hotel gelegen in Negril, Montego Bay, Jamaica. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 5-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Royalton Negril Resort & Spa: Algemene info

Royalton Negril Resort & Spa pakt uit met een All In Luxury® concept, aangevuld met een excellente service, stijlvolle kamers en een uitgebreid culinair aanbod. Voeg daar nog Premium dranken, vers geshakete cocktails, de unieke DreamBed bedden, een regendouche in elke badkamer en 24/24u. roomservice aan toe en je weet gewoon dat je hier goed zit voor een onvergetelijke vakantie. Voor de à-la-carterestaurants hoef je niet te reserveren, of je kan er ook voor kiezen om via roomservice in je eigen kamer te dineren. Het hotel bestaat uit 2 delen: het Royalton gedeelte voor families en het Hideaway gedeelte voor volwassenen. Ben je op zoek naar een exclusieve en intieme vakantiebelevenis? Kies dan voor een van de ‘Diamond Club™’ juniorsuites en geniet van luxueuze extraatjes die je verblijf naar een nóg hoger niveau tillen.

Royalton Negril Resort & Spa: Last Minute Prijs

De prijs varieert van dag tot dag, zodoende kunnen we enkel vanaf prijzen meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs per type kamer: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Royalton Negril Resort & Spa boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 5-sterrenhotel Royalton Negril Resort & Spa in Negril, Montego Bay, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Royalton Negril Resort & Spa in Montego Bay, Jamaica – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.