Hotel Royalton White Sands in Montego Bay, Jamaica – TUI

1 908,00

Royalton White Sands in Falmouth, Montego Bay, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Royalton White Sands hotel.

Artikelnummer: 24890 Categorieën: ,

Beschrijving

Royalton White Sands is zonder enige twijfel een top hotel gelegen in Falmouth, Montego Bay, Jamaica. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 5-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Royalton White Sands: Algemene info

Royalton White Sands heeft haar naam niet gestolen, want het is gelegen aan een prachtig wit zandstrand. Dit resort heeft moderne kamers met een hedendaags design, een uitstekend aanbod aan restaurants en bars en talloze activiteiten. Koppels zullen hier zeker kunnen genieten, maar het hotel is ook ideaal voor gezinnen met kinderen. Want naast de ‘splashpool’ met de uitdagende glijbaan valt er heel wat leuks te beleven voor jong en oud! Als gast in dit hotel kan je ook gebruikmaken van de restaurants en lazy river van het vlak ernaast gelegen zusterhotel Royalton Blue Waters.

Royalton White Sands: Last Minute Prijs

De prijs varieert van dag tot dag, zodoende kunnen we enkel vanaf prijzen meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs per type kamer: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Royalton White Sands boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 5-sterrenhotel Royalton White Sands in Falmouth, Montego Bay, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Royalton White Sands in Montego Bay, Jamaica – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.