Hotel Saadiyat Rotana Resort & Villas in Dubai/Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten – TUI

1 338,00

Saadiyat Rotana Resort & Villas in Abu Dhabi, Dubai/Abu Dhabi, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Saadiyat Rotana Resort & Villas hotel.

Artikelnummer: 27244 Categorieën: ,

Beschrijving

Saadiyat Rotana Resort & Villas is een erg populair hotel gelegen in Abu Dhabi, Dubai/Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 5-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Saadiyat Rotana Resort & Villas: Algemene info

Op een spectaculair lang stuk witzandstrand (9km!) ligt hotel Saadiyat Rotana Resort & Villas. Het strand is werkelijk idyllisch en leent zich uitstekend voor een verkwikkende wandeling. Proef de authentieke smaken in de restaurants en geef al je zintuigen de kost. Er is keuze genoeg en voor elk wat wils. Het hotel is zeer luxueus ingericht en voorzien van alle moderne comfort. Hier op vakantie zijn, dat voelt als thuiskomen.

Saadiyat Rotana Resort & Villas: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Saadiyat Rotana Resort & Villas boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 5-sterrenhotel Saadiyat Rotana Resort & Villas in Abu Dhabi, Dubai/Abu Dhabi, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Saadiyat Rotana Resort & Villas in Dubai/Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.