Hotel Saccharum Resort & Spa in Madeira, Portugal – TUI

968,00

Saccharum Resort & Spa in Calheta, Madeira, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Saccharum Resort & Spa hotel.

Artikelnummer: 08867 Categorieën: ,

Beschrijving

Saccharum Resort & Spa is zonder enige twijfel een top hotel gelegen in Calheta, Madeira, Portugal. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 5-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Saccharum Resort & Spa: Algemene info

Dit hotel is rustig en magnifiek gelegen tussen bergen en zee, pal aan de haven van Calheta, in het westen van Madeira. Het kleine strand van Calheta ligt op wandelafstand. De kamers en suites zijn ultramodern, lekker comfortabel en met een zalig uitzicht op de omgeving. De verwijzing naar het bekende suikerdorpje Calheta zit niet alleen in de Latijnse hotelnaam, er is ook een museum volledig gewijd aan de historie van het witte goud. De kamers met zeezicht krijgen onze voorkeur.

Saccharum Resort & Spa: Last Minute Prijs

De prijs varieert van dag tot dag, zodoende kunnen we enkel vanaf prijzen meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs per type kamer: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Saccharum Resort & Spa boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 5-sterrenhotel Saccharum Resort & Spa in Calheta, Madeira, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Saccharum Resort & Spa in Madeira, Portugal – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.