Hotel Sandos San Blas Nature Resort & Golf in Tenerife, Spanje – TUI

1 232,00

Sandos San Blas Nature Resort & Golf in San Blas Golf del Sur, Tenerife, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Sandos San Blas Nature Resort & Golf hotel.

Artikelnummer: 02806 Categorieën: ,

Beschrijving

Sandos San Blas Nature Resort & Golf is een erg populair hotel gelegen in San Blas Golf del Sur, Tenerife, Spanje. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 5-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Sandos San Blas Nature Resort & Golf: Algemene info

Dit ecoresort is prachtig geïntegreerd in het landschap en heeft directe toegang tot een natuurreservaat. Met zijn spacentrum, diverse sport- en ontspanningsmogelijkheden, culturele, natuur- en kinderactiviteiten… is dit het perfecte oord om te ontspannen, zonnebaden, sporten, plezier te beleven…

Sandos San Blas Nature Resort & Golf: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Sandos San Blas Nature Resort & Golf boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 5-sterrenhotel Sandos San Blas Nature Resort & Golf in San Blas Golf del Sur, Tenerife, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Sandos San Blas Nature Resort & Golf in Tenerife, Spanje – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *