Hotel Sani Beach in Chalkidiki, Griekenland – TUI

1 059,00

Sani Beach in Sani-Kassandra, Chalkidiki, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Sani Beach hotel.

Artikelnummer: 10681 Categorieën: ,

Beschrijving

Sani Beach is een erg populair hotel gelegen in Sani-Kassandra, Chalkidiki, Griekenland. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 5-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Sani Beach: Algemene info

Sani Beach is een luxueus hotel in harmonie met de omliggende natuur. Genieten doe je er in de tijdloos en strak ingerichte kamers, in het spacentrum, aan de exclusieve witte zandstranden en aan tafel. Voor wie graag elke dag ergens anders gaat lunchen of dineren is er de Dine Around-optie. Je hebt er keuze uit maar liefst 22 restaurants doorheen Sani Resort, dat bestaat uit de hotels Sani Beach, Sani Club, Porto Sani, Sani Asterias en Sani Dunes.

Sani Beach: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Sani Beach boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 5-sterrenhotel Sani Beach in Sani-Kassandra, Chalkidiki, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Sani Beach in Chalkidiki, Griekenland – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.