Hotel Santa Marina Beach Chania in Kreta-Chania, Griekenland – TUI

849,00

Santa Marina Beach Chania in Agia Marina-Chania, Kreta-Chania, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Santa Marina Beach Chania hotel.

Artikelnummer: 12243 Categorieën: ,

Beschrijving

Santa Marina Beach Chania is zonder enige twijfel een top hotel gelegen in Agia Marina-Chania, Kreta-Chania, Griekenland. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 4-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Santa Marina Beach Chania: Algemene info

Het sfeervolle Santa Marina Beach geniet een uitstekende ligging direct aan het lange en mooie zandstrand van Agia Marina en op slechts 8 km van het historische Chania. Een mooie combinatie van strand en cultuur! Het hotel bestaat uit 3 delen, waarvan 1 deel direct aan het strand. De 3 delen zijn met elkaar verbonden door een tunnel.

Santa Marina Beach Chania: Last Minute Prijs

De prijs varieert van dag tot dag, zodoende kunnen we enkel vanaf prijzen meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs per type kamer: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Santa Marina Beach Chania boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 4-sterrenhotel Santa Marina Beach Chania in Agia Marina-Chania, Kreta-Chania, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Santa Marina Beach Chania in Kreta-Chania, Griekenland – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.