Hotel Seacliff Resort & Spa in Zanzibar, Tanzania – TUI

1 603,00

Seacliff Resort & Spa in Zanzibar, Zanzibar, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Seacliff Resort & Spa hotel.

Artikelnummer: 39827 Categorieën: ,

Beschrijving

Seacliff Resort & Spa is zonder enige twijfel een top hotel gelegen in Zanzibar, Zanzibar, Tanzania. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 4-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Seacliff Resort & Spa: Algemene info

De toegangsweg naar Seacliff Resort & Spa is een 4 km lange weg door een kokosboomplantage, een herinnering aan het Zanzibar van weleer. Het resort is een unieke combinatie van moderne faciliteiten en de typische architectuur van het eiland. De All In-formule is een echte meerwaarde! Het enige golfterrein van het eiland vind je in dit hotel en telt 9 holes. Het strand ligt niet direct vóór het hotel, maar bij het golfterrein. Je kan het strand dan ook via het golfterrein bereiken, of simpelweg de shuttle nemen.

Seacliff Resort & Spa: Last Minute Prijs

De prijs varieert van dag tot dag, zodoende kunnen we enkel vanaf prijzen meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs per type kamer: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Seacliff Resort & Spa boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 4-sterrenhotel Seacliff Resort & Spa in Zanzibar, Zanzibar, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Seacliff Resort & Spa in Zanzibar, Tanzania – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.