Hotel Secrets Wild Orchid Montego Bay in Montego Bay, Jamaica – TUI

2 613,00

Secrets Wild Orchid Montego Bay in Montego Bay, Montego Bay, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Secrets Wild Orchid Montego Bay hotel.

Artikelnummer: 24899 Categorieën: ,

Beschrijving

Secrets Wild Orchid Montego Bay is zonder enige twijfel een top hotel gelegen in Montego Bay, Montego Bay, Jamaica. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 5-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Secrets Wild Orchid Montego Bay: Algemene info

Dat zachte tintelen in de mond wanneer je nipt van een goed glas wijn, die gelukzaligheid die je voelt wanneer je languit relaxt op een ligzetel met de zon op je gezicht, die voldoening wanneer je van de ene culinaire verbazing in de andere valt,… Secrets staat voor Unlimited-Luxury®, luxe in een paradijselijk kader waar ultramodern comfort naadloos overgaat in inheemse charme. Dit Adults Only hotel is dan ook het ideale toevluchtsoord voor koppels die op zoek zijn naar een romantische vakantie met de relaxte Jamaicaanse sfeer en het immer aanwezige, warme gevoel van zorgeloosheid. Je kan gebruik maken van de faciliteiten van het naastgelegen zusterhotel Secrets St. James Montego Bay.

Secrets Wild Orchid Montego Bay: Last Minute Prijs

De prijs varieert van dag tot dag, zodoende kunnen we enkel vanaf prijzen meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs per type kamer: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Secrets Wild Orchid Montego Bay boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 5-sterrenhotel Secrets Wild Orchid Montego Bay in Montego Bay, Montego Bay, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Secrets Wild Orchid Montego Bay in Montego Bay, Jamaica – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.