Hotel Senator Puerto Plata Spa Resort in Puerto Plata, Dominicaanse Republiek – TUI

1 517,00

Senator Puerto Plata Spa Resort in Bahía Maimón, Puerto Plata, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Senator Puerto Plata Spa Resort hotel.

Artikelnummer: 09244 Categorieën: ,

Beschrijving

Senator Puerto Plata Spa Resort is een erg populair hotel gelegen in Bahía Maimón, Puerto Plata, Dominicaanse Republiek. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 5-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Senator Puerto Plata Spa Resort: Algemene info

Senator Puerto Plata Spa Resort (ex Riu Bachata) werd volledig gerenoveerd tijdens zomer 2018 en heropende z’n deuren in het najaar van 2018. De locatie blijft er alvast eentje uit de duizend, want dit hotel ligt in de baai van Bahía Maimón aan een gouden zandstrand en wordt omringd door een tropische tuin van 50.000 m2. Dankzij de Premium All Inclusive waarbij snacks en dranken 24/24u. inbegrepen zijn, de luxueuze kamers en juniorsuites en het interessante aanbod aan sport- en ontspanningsmogelijkheden beleef je hier een onvergetelijke vakantie! Als gast van dit hotel krijg je ook toegang tot de restaurants en bars in PlayaBachata Resort.

Senator Puerto Plata Spa Resort: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Senator Puerto Plata Spa Resort boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 5-sterrenhotel Senator Puerto Plata Spa Resort in Bahía Maimón, Puerto Plata, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Senator Puerto Plata Spa Resort in Puerto Plata, Dominicaanse Republiek – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.