Hotel Sheraton Cascais Resort in Kust van Lissabon, Portugal – TUI

799,00

Sheraton Cascais Resort in Cascais, Kust van Lissabon, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Sheraton Cascais Resort hotel.

Artikelnummer: 08297 Categorieën: ,

Beschrijving

Sheraton Cascais Resort is zonder enige twijfel een top hotel gelegen in Cascais, Kust van Lissabon, Portugal. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 5-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Sheraton Cascais Resort: Algemene info

Je vindt dit vijfsterrenhotel in een wondermooie groene setting, met heel wat schitterende golfterreinen in de nabije omgeving. De kamers zijn heerlijk ruim en de suites zijn voorzien van een kitchenette zodat je zelfs je eigen maaltijden kan bereiden. Wie het restaurant opzoekt, wordt culinair verwend met een Portugees-mediterraans diner. De prachtige natuur zorgt voor een heerlijk relaxte sfeer, en ook in het spacentrum voel je zo alle stress van je afglijden. Dit hotel is uitstekend geschikt voor golfliefhebbers!

Sheraton Cascais Resort: Last Minute Prijs

De prijs varieert van dag tot dag, zodoende kunnen we enkel vanaf prijzen meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs per type kamer: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Sheraton Cascais Resort boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 5-sterrenhotel Sheraton Cascais Resort in Cascais, Kust van Lissabon, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Sheraton Cascais Resort in Kust van Lissabon, Portugal – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.