Hotel Sirenis Hotel Tres Carabelas & Spa in Ibiza, Spanje – TUI

994,00

Sirenis Hotel Tres Carabelas & Spa in Playa d’en Bossa, Ibiza, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Sirenis Hotel Tres Carabelas & Spa hotel.

Artikelnummer: 01623 Categorieën: ,

Beschrijving

Sirenis Hotel Tres Carabelas & Spa is een erg populair hotel gelegen in Playa d’en Bossa, Ibiza, Spanje. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 4-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Sirenis Hotel Tres Carabelas & Spa: Algemene info

Dit hotel heeft een uitstekende reputatie op het eiland en dat merk je aan de kwaliteit van de service en faciliteiten. Sirenis Hotel Tres Carabelas & Spa geniet van een uitmuntende ligging aan het beroemde strand en in het hart van Playa d’en Bossa. Tijdens je verblijf kan je in vorm blijven met een partijtje tennis, elke dag een uurtje fitnessen of door deel te nemen aan de aquagym. Dagelijkse animatie en shows zorgen voor het nodige amusement en lekker relaxen doe je in het spacentrum.

Sirenis Hotel Tres Carabelas & Spa: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Sirenis Hotel Tres Carabelas & Spa boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 4-sterrenhotel Sirenis Hotel Tres Carabelas & Spa in Playa d’en Bossa, Ibiza, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Sirenis Hotel Tres Carabelas & Spa in Ibiza, Spanje – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.