Hotel Sissi Bay in Kreta-Heraklion, Griekenland – TUI

685,00

Sissi Bay in Sissi, Kreta-Heraklion, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Sissi Bay hotel.

Artikelnummer: 12664 Categorieën: ,

Beschrijving

Sissi Bay is zonder enige twijfel een top hotel gelegen in Sissi, Kreta-Heraklion, Griekenland. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 4-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Sissi Bay: Algemene info

Centraal in het knusse vissersdorpje Sissi ligt het eenvoudige hotel Sissi Bay. Je verblijft hier op basis van halfpension, en mits een kleine toeslag kan je gebruik maken van de eenvoudige, eerder beperkte All Inclusive formule. Dit kleinschalige complex telt meerdere zwembaden en langs de rotsachtige kust liggen verschillende kleine strandjes waar je heerlijk rustig van de zon kan genieten. Dit hotelletje ligt wel centraal in het dorpje Sissi, maar is wat betreft de ligging minder geschikt als je veel uitstapjes op het eiland wenst te maken.

Sissi Bay: Last Minute Prijs

De prijs varieert van dag tot dag, zodoende kunnen we enkel vanaf prijzen meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs per type kamer: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Sissi Bay boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 4-sterrenhotel Sissi Bay in Sissi, Kreta-Heraklion, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Sissi Bay in Kreta-Heraklion, Griekenland – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.