Hotel Slovenska Plaza in Montenegro – Tivat, Montenegro – TUI

778,00

Slovenska Plaza in Budva, Montenegro – Tivat, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Slovenska Plaza hotel.

Artikelnummer: 19482 Categorieën: ,

Beschrijving

Slovenska Plaza is zonder enige twijfel een top hotel gelegen in Budva, Montenegro – Tivat, Montenegro. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 4-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Slovenska Plaza: Algemene info

Het viersterrenhotel Slovenska Plaza is een groot vakantiecomplex met veel faciliteiten en een echte topligging vlak bij Budva en het strand. Elke dag is er van alles te doen, ook voor de kinderen. De kamers zijn verdeeld over 4 kleine gebouwen die verspreid liggen over het hele terrein. Het verschil met het driesterrengedeelte is dat de kamers in het viersterrengedeelte een tijdje geleden gerenoveerd zijn en dat het een eigen restaurant en een apart zwembad heeft.

Slovenska Plaza: Last Minute Prijs

De prijs varieert van dag tot dag, zodoende kunnen we enkel vanaf prijzen meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs per type kamer: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Slovenska Plaza boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 4-sterrenhotel Slovenska Plaza in Budva, Montenegro – Tivat, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Slovenska Plaza in Montenegro – Tivat, Montenegro – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.