Hotel Sol House Taghazout Bay in Agadir, Marokko – TUI

831,00

Sol House Taghazout Bay in Taghazout, Agadir, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Sol House Taghazout Bay hotel.

Artikelnummer: 06663 Categorieën: ,

Beschrijving

Sol House Taghazout Bay is zonder enige twijfel een top hotel gelegen in Taghazout, Agadir, Marokko. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 4-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Sol House Taghazout Bay: Algemene info

Dit resort heeft een prachtige ligging aan het zandstrand van Taghazout. Je verblijft in een gezellige, lichtrijke bungalow met minstens 1 aparte slaapkamer. Beachvolley en fitness zijn hier gratis, maar wist je ook dat Taghazout een hotspot is voor surfers? Het hotel heeft een eigen surfacademie waar je alle kneepjes van het vak leert!

Sol House Taghazout Bay: Last Minute Prijs

De prijs varieert van dag tot dag, zodoende kunnen we enkel vanaf prijzen meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs per type kamer: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Sol House Taghazout Bay boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 4-sterrenhotel Sol House Taghazout Bay in Taghazout, Agadir, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Sol House Taghazout Bay in Agadir, Marokko – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *