Hotel Steigenberger Marhaba Thalasso Hammamet in Tunesië vasteland, Tunesië – TUI

676,00

Steigenberger Marhaba Thalasso Hammamet in Hammamet, Tunesië vasteland, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Steigenberger Marhaba Thalasso Hammamet hotel.

Artikelnummer: 06288 Categorieën: ,

Beschrijving

Steigenberger Marhaba Thalasso Hammamet is zonder enige twijfel een top hotel gelegen in Hammamet, Tunesië vasteland, Tunesië. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 5-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Steigenberger Marhaba Thalasso Hammamet: Algemene info

Mooi verzorgde tuinen, royaal bezaaid met palmbomen en diepgroene struiken… hier heet Steigenberger Marhaba Thalasso Hammamet (het vroegere Palace Hammamet Marhaba) je welkom. Heb je zin in een wellnesskuur, dan kom je hier zeker aan je trekken in het mooie thalassocentrum.

Steigenberger Marhaba Thalasso Hammamet: Last Minute Prijs

De prijs varieert van dag tot dag, zodoende kunnen we enkel vanaf prijzen meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs per type kamer: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Steigenberger Marhaba Thalasso Hammamet boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 5-sterrenhotel Steigenberger Marhaba Thalasso Hammamet in Hammamet, Tunesië vasteland, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Steigenberger Marhaba Thalasso Hammamet in Tunesië vasteland, Tunesië – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.