Hotel Suite Hotel Atlantis Fuerteventura Resort in Fuerteventura, Spanje – TUI

1 099,00

Suite Hotel Atlantis Fuerteventura Resort in Corralejo, Fuerteventura, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Suite Hotel Atlantis Fuerteventura Resort hotel.

Artikelnummer: 03474 Categorieën: ,

Beschrijving

Suite Hotel Atlantis Fuerteventura Resort is een erg populair hotel gelegen in Corralejo, Fuerteventura, Spanje. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 4-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Suite Hotel Atlantis Fuerteventura Resort: Algemene info

Dit All Inclusive resort is een aanrader voor jong, oud, singles, koppels, gezinnen met kinderen, sportliefhebbers… iedereen komt hier aan zijn trekken. Dankzij de talrijke sporten zal je je geen moment vervelen. En de kinderen kunnen naar hartelust ravotten in de miniclub die opgedeeld is in verschillende leeftijdsgroepen. Dit complex ligt in een 65.000 m2 groot domein met een weelderige beplanting. Wil je dus eventjes in alle rust ontspannen, dan behoort ook dit tot de mogelijkheden. Er is bovendien een exclusieve zone ‘Premium Club’ speciaal gereserveerd voor volwassenen vanaf 16 jaar!

Suite Hotel Atlantis Fuerteventura Resort: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Suite Hotel Atlantis Fuerteventura Resort boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 4-sterrenhotel Suite Hotel Atlantis Fuerteventura Resort in Corralejo, Fuerteventura, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Suite Hotel Atlantis Fuerteventura Resort in Fuerteventura, Spanje – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.