Hotel Sun Beach Resort Complex in Rhodos, Griekenland – TUI

752,00

Sun Beach Resort Complex in Ialyssos, Rhodos, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Sun Beach Resort Complex hotel.

Artikelnummer: 13238 Categorieën: ,

Beschrijving

Sun Beach Resort Complex is zonder enige twijfel een top hotel gelegen in Ialyssos, Rhodos, Griekenland. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 4-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Sun Beach Resort Complex: Algemene info

Sun Beach Resort Complex, een kinderparadijs op Rhodos! Animatie speciaal voor de kleinsten, een miniclub, een zwembad met glijbaantjes en een speeltuin: je kinderen voelen zich de koning te rijk. Maar ook voor volwassenen is er heel wat te doen, van tennis over biljart tot aerobic. Heb je even geen zin in actie, dan is er altijd het zonneterras of het strand. Het hotel bestaat uit twee gebouwen, waarvan er één onmiddellijk aan het strand ligt.

Sun Beach Resort Complex: Last Minute Prijs

De prijs varieert van dag tot dag, zodoende kunnen we enkel vanaf prijzen meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs per type kamer: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Sun Beach Resort Complex boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 4-sterrenhotel Sun Beach Resort Complex in Ialyssos, Rhodos, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Sun Beach Resort Complex in Rhodos, Griekenland – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.