Hotel SUNEOCLUB Atlantica Sancta Napa Hotel in Paphos, Cyprus – TUI

1 094,00

SUNEOCLUB Atlantica Sancta Napa Hotel in Ayia Napa, Paphos, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het SUNEOCLUB Atlantica Sancta Napa Hotel hotel.

Artikelnummer: 05233 Categorieën: ,

Beschrijving

SUNEOCLUB Atlantica Sancta Napa Hotel is een erg populair hotel gelegen in Ayia Napa, Paphos, Cyprus. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 3-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

SUNEOCLUB Atlantica Sancta Napa Hotel: Algemene info

SUNEOCLUB Atlantica Sancta Napa is een modern en aangenaam hotel dicht bij het zandstrand van Ayia Napa. In de directe omgeving kan je gezellig rondkuieren tussen de talrijke winkeltjes en ook de schilderachtige haven ligt op wandelafstand. De vriendelijke service en de gemoedelijke sfeer maken van dit hotel zeker een aanrader. In dit hotel wordt onze service voorzien door de lokale vertegenwoordiging.

SUNEOCLUB Atlantica Sancta Napa Hotel: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom SUNEOCLUB Atlantica Sancta Napa Hotel boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 3-sterrenhotel SUNEOCLUB Atlantica Sancta Napa Hotel in Ayia Napa, Paphos, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel SUNEOCLUB Atlantica Sancta Napa Hotel in Paphos, Cyprus – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *