Hotel SUNEOCLUB Serenity Bay Beach Club in Burgas, Bulgarije – TUI

685,00

SUNEOCLUB Serenity Bay Beach Club in Tzarevo, Burgas, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het SUNEOCLUB Serenity Bay Beach Club hotel.

Artikelnummer: 13651 Categorieën: ,

Beschrijving

SUNEOCLUB Serenity Bay Beach Club is een erg populair hotel gelegen in Tzarevo, Burgas, Bulgarije. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 4-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

SUNEOCLUB Serenity Bay Beach Club: Algemene info

In de ruime studio’s en appartementen voelen zich vooral gezinnen thuis. Dit hotel, rustig gelegen aan een breed zandstrand, biedt tal van sportmogelijkheden aan om je eens goed uit te leven. Zowel kinderen als volwassenen genieten er ook van leuke animatie. Dat dit hotel bovendien scherp geprijsd is, is mooi meegenomen! Er is geen Nederlandstalige host(ess) aanwezig in dit hotel, je kunt wel terecht bij de TUI host(ess) die Engels en Duits praat.

SUNEOCLUB Serenity Bay Beach Club: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom SUNEOCLUB Serenity Bay Beach Club boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 4-sterrenhotel SUNEOCLUB Serenity Bay Beach Club in Tzarevo, Burgas, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel SUNEOCLUB Serenity Bay Beach Club in Burgas, Bulgarije – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.