Hotel Sunlight Bahía Príncipe Costa Adeje in Tenerife, Spanje – TUI

1 208,00

Sunlight Bahía Príncipe Costa Adeje in Playa Paraiso, Tenerife, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Sunlight Bahía Príncipe Costa Adeje hotel.

Artikelnummer: 02873 Categorieën: ,

Beschrijving

Sunlight Bahía Príncipe Costa Adeje is een erg populair hotel gelegen in Playa Paraiso, Tenerife, Spanje. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 4-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Sunlight Bahía Príncipe Costa Adeje: Algemene info

Het kleurrijke Sunlight Bahía Príncipe Costa Adeje is een indrukwekkend viersterrenhotel. Het is rustig gelegen in de urbanisatie Playa Paraiso, aan de westkust van Tenerife en met op 2,5 km het golfterrein ‘Costa Adeje’. Aan de ingang van het hotel bevindt zich ‘Bahía Principe Village’ gebouwd als een Canarisch dorpje, met tal van faciliteiten. Wegens de trappen en hellingen is het minder aan te raden voor wie niet goed ter been is. De kamers werden recent vernieuwd.

Sunlight Bahía Príncipe Costa Adeje: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Sunlight Bahía Príncipe Costa Adeje boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 4-sterrenhotel Sunlight Bahía Príncipe Costa Adeje in Playa Paraiso, Tenerife, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Sunlight Bahía Príncipe Costa Adeje in Tenerife, Spanje – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.