Hotel Sunrise Resort in Lesbos, Griekenland – TUI

824,00

Sunrise Resort in Eftalou, Lesbos, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Sunrise Resort hotel.

Artikelnummer: 11684 Categorieën: ,

Beschrijving

Sunrise Resort is zonder enige twijfel een top hotel gelegen in Eftalou, Lesbos, Griekenland. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 5-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Sunrise Resort: Algemene info

In Sunrise Resort zijn de kamers met zeezicht een ware aanrader, want je kan er genieten van een mooi, weids uitzicht op de omgeving. Dit rustig gelegen hotel is een gevestigde waarde op Lesbos en biedt je verschillende zwembaden, een traditionele taverne en enkele sport- en ontspanningsmogelijkheden. Je kiest hier zelf welk maaltijdregime het best bij je past: ontbijt, halfpension of een eenvoudige All In. Een verblijf in All In is mogelijk tussen 7/6-19/9. Wie graag Molivos wil bezoeken, kan elke dag gratis mee met het hotelbusje naar de stad. Door niveauverschillen en vele trappen is het resort niet geschikt voor wie slecht ter been is.

Sunrise Resort: Last Minute Prijs

De prijs varieert van dag tot dag, zodoende kunnen we enkel vanaf prijzen meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs per type kamer: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Sunrise Resort boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 5-sterrenhotel Sunrise Resort in Eftalou, Lesbos, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Sunrise Resort in Lesbos, Griekenland – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.