Hotel Sunscape Puerto Plata Dominican Republic in Puerto Plata, Dominicaanse Republiek – TUI

1 581,00

Sunscape Puerto Plata Dominican Republic in Playa Dorada, Puerto Plata, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Sunscape Puerto Plata Dominican Republic hotel.

Artikelnummer: 09245 Categorieën: ,

Beschrijving

Sunscape Puerto Plata Dominican Republic is een erg populair hotel gelegen in Playa Dorada, Puerto Plata, Dominicaanse Republiek. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 5-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Sunscape Puerto Plata Dominican Republic: Algemene info

Sunscape Puerto Plata Dominican Republic geniet een prachtligging aan de noordkust van de Dominicaanse Republiek, met nog ongerepte stranden, de tropische jungle en een 18-holes golfterrein binnen handbereik. De All Inclusive Unlimited-Fun® formule zorgt ervoor dat elke dag van je vakantie onvergetelijk wordt met internationale maaltijden in de à-la-carterestaurants, drankjes à volonté en uiteraard een ruim aanbod aan sport- en ontspanningsmogelijkheden.

Sunscape Puerto Plata Dominican Republic: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Sunscape Puerto Plata Dominican Republic boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 5-sterrenhotel Sunscape Puerto Plata Dominican Republic in Playa Dorada, Puerto Plata, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Sunscape Puerto Plata Dominican Republic in Puerto Plata, Dominicaanse Republiek – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.