Hotel Sunshine Corfu Hotel & Spa in Corfu, Griekenland – TUI

841,00

Sunshine Corfu Hotel & Spa in Nissaki, Corfu, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Sunshine Corfu Hotel & Spa hotel.

Artikelnummer: 10056 Categorieën: ,

Beschrijving

Sunshine Corfu Hotel & Spa is een erg populair hotel gelegen in Nissaki, Corfu, Griekenland. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 4-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Sunshine Corfu Hotel & Spa: Algemene info

Sunshine Corfu Hotel & Spa, dat is animatie en rust in één. Verkies je een rustiger tijdverdrijf zoals relaxen aan het zwembad? Het kan, aan het aparte zwembad. Genieten van de rust? Dit eenvoudige hotel ligt in een kalme, groene omgeving. Zonsondergang? Neem plaats op het terras, neem het prachtige uitzicht in je op en zie hoe de avondschemering plaatsmaakt voor het glinsterende maanlicht.

Sunshine Corfu Hotel & Spa: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Sunshine Corfu Hotel & Spa boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 4-sterrenhotel Sunshine Corfu Hotel & Spa in Nissaki, Corfu, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Sunshine Corfu Hotel & Spa in Corfu, Griekenland – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *