Hotel Sunshine Rhodes in Rhodos, Griekenland – TUI

842,00

Sunshine Rhodes in Ialyssos, Rhodos, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Sunshine Rhodes hotel.

Artikelnummer: 13268 Categorieën: ,

Beschrijving

Sunshine Rhodes is zonder enige twijfel een top hotel gelegen in Ialyssos, Rhodos, Griekenland. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 4-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Sunshine Rhodes: Algemene info

De talrijke faciliteiten maken dit clubhotel ideaal voor jonge, actieve mensen en voor families met kinderen. Voor waterratten is er een mooi zwembadencomplex en een stralende zee even verderop. Mag het iets gedurfder? Surfen bezorgt je misschien wel de nodige adrenaline. En bekomen van je dag doe je in een van de bars, met een cocktail in de hand en je blik op een steeds verrassende avondshow. Het centrum van Rhodos-stad met zijn talrijke bezienswaardigheden, ligt op enkele kilometers.

Sunshine Rhodes: Last Minute Prijs

De prijs varieert van dag tot dag, zodoende kunnen we enkel vanaf prijzen meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs per type kamer: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Sunshine Rhodes boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 4-sterrenhotel Sunshine Rhodes in Ialyssos, Rhodos, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Sunshine Rhodes in Rhodos, Griekenland – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.