Hotel Sunshine in Santorini, Griekenland – TUI

856,00

Sunshine in Kamari, Santorini, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Sunshine hotel.

Artikelnummer: 12037 Categorieën: ,

Beschrijving

Sunshine is zonder enige twijfel een top hotel gelegen in Kamari, Santorini, Griekenland. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 3-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Sunshine: Algemene info

Hotel Sunshine ligt aan de promenade die langs het zwarte lavastrand van Kamari loopt. In de buurt vind je dan ook heel wat winkeltjes, bars en restaurants. Maar ook in het hotel zelf is het heerlijk vertoeven, op het terras of aan het zwembad bijvoorbeeld. Het personeel bedient je steeds met een stralende glimlach. Dit is Griekse charme op z’n best! Bovendien is de rust hier gegarandeerd, want het hotel ontvangen alleen gasten vanaf 16 jaar.

Sunshine: Last Minute Prijs

De prijs varieert van dag tot dag, zodoende kunnen we enkel vanaf prijzen meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs per type kamer: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Sunshine boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 3-sterrenhotel Sunshine in Kamari, Santorini, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Sunshine in Santorini, Griekenland – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.