Hotel Surfing Colors in Fuerteventura, Spanje – TUI

767,00

Surfing Colors in Corralejo, Fuerteventura, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Surfing Colors hotel.

Artikelnummer: 03415 Categorieën: ,

Beschrijving

Surfing Colors is een erg populair hotel gelegen in Corralejo, Fuerteventura, Spanje. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 3-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Surfing Colors: Algemene info

Surfing Colors is een fijne plek voor jouw vakantie op Fuerteventura! De kleurrijke appartementen zijn ideaal voor alle leeftijden en sportliefhebbers voelen zich hier helemaal thuis. Zo kan je aan de receptie, of in de winkel naast het hotel, surflessen boeken. Je kan ook fatbikes huren waarmee je de zandwegen in het noorden van het eiland kan ontdekken. Deze beginnen op slechts 50 m van het hotel. Vlak naast het hotel ligt een strand voor surfers. De stranden van de stad bereik je na 2 minuten wandelen.

Surfing Colors: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Surfing Colors boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 3-sterrenhotel Surfing Colors in Corralejo, Fuerteventura, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Surfing Colors in Fuerteventura, Spanje – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.