Hotel The Beach Cabanas in Sri Lanka, Sri Lanka – TUI

1 205,00

The Beach Cabanas in Koggala, Sri Lanka, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het The Beach Cabanas hotel.

Artikelnummer: 39256 Categorieën: ,

Beschrijving

The Beach Cabanas is zonder enige twijfel een top hotel gelegen in Koggala, Sri Lanka, Sri Lanka. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 4-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

The Beach Cabanas: Algemene info

In The Beach Cabanas ligt het strand vlak aan je voeten. Een idyllisch paradijs in Sri Lanka, zo kan je dit hotel het best omschrijven. Bovendien ook een genot voor al je zintuigen: zie de golven dansen, voel het warme zand kriebelen tussen je tenen en geniet van de zonnestralen op je huid. Een briesje zorgt voor wat afkoeling op een warme dag. Ga zeker ook eens langs in het spacentrum voor totale ontspanning.

The Beach Cabanas: Last Minute Prijs

De prijs varieert van dag tot dag, zodoende kunnen we enkel vanaf prijzen meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs per type kamer: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom The Beach Cabanas boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 4-sterrenhotel The Beach Cabanas in Koggala, Sri Lanka, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel The Beach Cabanas in Sri Lanka, Sri Lanka – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.