Hotel The Reef Playacar in Cancun, Mexico – TUI

1 817,00

The Reef Playacar in Playa del Carmen, Cancun, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het The Reef Playacar hotel.

Artikelnummer: 23265 Categorieën: ,

Beschrijving

The Reef Playacar is zonder enige twijfel een top hotel gelegen in Playa del Carmen, Cancun, Mexico. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 4-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

The Reef Playacar: Algemene info

The Reef Playacar ligt op wandelafstand van Playa del Carmen. De kamers werden ondergebracht in gezellige villa’s in de diepgroene tropische binnentuin en zijn met elkaar verbonden door slingerende wandelpaadjes. Kies je voor een verblijf in een premium luxekamer, dan word je verwend met tal van extraatjes. Laat je ook culinair verwennen in de à-la-carterestaurants of trakteer jezelf op een stukje zomer met een zoete cocktail in een van de sfeervolle bars.

The Reef Playacar: Last Minute Prijs

De prijs varieert van dag tot dag, zodoende kunnen we enkel vanaf prijzen meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs per type kamer: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom The Reef Playacar boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 4-sterrenhotel The Reef Playacar in Playa del Carmen, Cancun, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel The Reef Playacar in Cancun, Mexico – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.