Hotel The Residence Porto Mare in Madeira, Portugal – TUI

1 056,00

The Residence Porto Mare in Funchal, Madeira, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het The Residence Porto Mare hotel.

Artikelnummer: 08871 Categorieën: ,

Beschrijving

The Residence Porto Mare is zonder enige twijfel een top hotel gelegen in Funchal, Madeira, Portugal. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 4-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

The Residence Porto Mare: Algemene info

Er hangt een zalige sfeer in dit hotel dat deel uitmaakt van het Vila Porto Mare Resort. De tuin alleen al is één en al gezelligheid: de palmen, de kronkelende paadjes, de zwembaden tussendoor… Een heerlijke plek om te vertoeven. Eenmaal binnen in het hotel kan u kiezen: zelf aan de kook gaan in uw appartement of studio, óf uw keuze maken uit de verschillende restaurants. Zin om Funchal te verkennen? Een shuttlebus brengt u er gratis naartoe.

The Residence Porto Mare: Last Minute Prijs

De prijs varieert van dag tot dag, zodoende kunnen we enkel vanaf prijzen meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs per type kamer: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom The Residence Porto Mare boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 4-sterrenhotel The Residence Porto Mare in Funchal, Madeira, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel The Residence Porto Mare in Madeira, Portugal – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *