Hotel The Sands Khao Lak by Kata Thani in Phuket, Thailand – TUI

1 209,00

The Sands Khao Lak by Kata Thani in Khao Lak, Phuket, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het The Sands Khao Lak by Kata Thani hotel.

Artikelnummer: 42983 Categorieën: ,

Beschrijving

The Sands Khao Lak by Kata Thani is zonder enige twijfel een top hotel gelegen in Khao Lak, Phuket, Thailand. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 4-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

The Sands Khao Lak by Kata Thani: Algemene info

The Sands Khao Lak by Kata Thani is een uniek resort, geïnspireerd door de natuur en een ware harmonie van ruimte, stijl en rust. Het kan rekenen op een uitzonderlijke ligging aan een gouden zandstrand en pal in het charmante centrum van Khao Lak, waar de shops en restaurantjes voor een gezellige drukte zorgen. Nieuw in dit hotel is de ‘Aqua wing’ met een aquapark.

The Sands Khao Lak by Kata Thani: Last Minute Prijs

De prijs varieert van dag tot dag, zodoende kunnen we enkel vanaf prijzen meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs per type kamer: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom The Sands Khao Lak by Kata Thani boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 4-sterrenhotel The Sands Khao Lak by Kata Thani in Khao Lak, Phuket, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel The Sands Khao Lak by Kata Thani in Phuket, Thailand – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *