Hotel TIME TO SMILE Chogogo Dive & Beach Resort in Curaçao, Curaçao – TUI

1 595,00

TIME TO SMILE Chogogo Dive & Beach Resort in Jan Thiel Baai, Curaçao, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het TIME TO SMILE Chogogo Dive & Beach Resort hotel.

Artikelnummer: 25423 Categorieën: ,

Beschrijving

TIME TO SMILE Chogogo Dive & Beach Resort is een erg populair hotel gelegen in Jan Thiel Baai, Curaçao, Curaçao. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 4-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

TIME TO SMILE Chogogo Dive & Beach Resort: Algemene info

TIME TO SMILE Chogogo Dive & Beach Resort is een Caraïbisch vakantieresort aan een aantrekkelijke prijs. Het ligt in een tropische tuin, op wandelafstand van het gezellige Jan Thiel strand met verschillende restaurants en winkels. De gerenoveerde studio’s, bungalows en appartementen beschikken allen over een moderne kitchenette en badkamer met inloopdouche. Dit is het eerste resort in de Caraïben dat volledig gerenoveerd en opgewaardeerd is tot de nieuwe en unieke TIME TO SMILE vakantieformule.

TIME TO SMILE Chogogo Dive & Beach Resort: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom TIME TO SMILE Chogogo Dive & Beach Resort boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 4-sterrenhotel TIME TO SMILE Chogogo Dive & Beach Resort in Jan Thiel Baai, Curaçao, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel TIME TO SMILE Chogogo Dive & Beach Resort in Curaçao, Curaçao – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.