Hotel Tomir Portals Suites in Mallorca, Spanje – TUI

659,00

Tomir Portals Suites in Portals Nous, Mallorca, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Tomir Portals Suites hotel.

Artikelnummer: 02008 Categorieën: ,

Beschrijving

Tomir Portals Suites is een erg populair hotel gelegen in Portals Nous, Mallorca, Spanje. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 4-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Tomir Portals Suites: Algemene info

Een vakantie in Tomir Portals Suites, dat is simpelweg genieten in een ligzetel aan het ruime zwembad. Je verblijft er in een gezellige en comfortabele kamer of juniorsuite, stuk voor stuk gerenoveerd. Tomir Portals Suites ligt vlak aan de mondaine jachthaven van Portals Nous en is een ideale uitvalsbasis om het eiland te ontdekken.

Tomir Portals Suites: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Tomir Portals Suites boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 4-sterrenhotel Tomir Portals Suites in Portals Nous, Mallorca, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Tomir Portals Suites in Mallorca, Spanje – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.