Hotel Torre Cintola in Puglia, Italië – TUI

876,00

Torre Cintola in Monopoli, Puglia, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Torre Cintola hotel.

Artikelnummer: 18876 Categorieën: ,

Beschrijving

Torre Cintola is zonder enige twijfel een top hotel gelegen in Monopoli, Puglia, Italië. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 4-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Torre Cintola: Algemene info

De hak van de Italiaanse laars is de plek waar het frisgroen van het platteland het azuurblauw van de Adriatische Zee ontmoet, hier en daar gedecoreerd met een kalkwit dorpje. Torre Cintola werd volledig vernieuwd in 2018, en de bijzondere architectuur met koepelvormige gebouwen zorgt ervoor dat het resort helemaal opgaat in deze prachtige omgeving. Wie houdt van de zee en van ontdekkingen doen in de streek, is hier perfect op zijn plaats.

Torre Cintola: Last Minute Prijs

De prijs varieert van dag tot dag, zodoende kunnen we enkel vanaf prijzen meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs per type kamer: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Torre Cintola boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 4-sterrenhotel Torre Cintola in Monopoli, Puglia, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Torre Cintola in Puglia, Italië – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.