Hotel Torre del Diamante in Puglia, Italië – TUI

783,00

Torre del Diamante in Torre Canne di Fasano, Puglia, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Torre del Diamante hotel.

Artikelnummer: 18875 Categorieën: ,

Beschrijving

Torre del Diamante is zonder enige twijfel een top hotel gelegen in Torre Canne di Fasano, Puglia, Italië. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 4-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Torre del Diamante: Algemene info

De historische kern van deze oude ‘masseria’ bleef bewaard en na een grondige renovatie, met respect voor de originele materialen, ontstond Torre del Diamante. Dit kleinschalige hotel met slechts 31 kamers bevindt zich in het groene hart van de vallei. Op de sofa’s rond het zwembad kan je genieten van de zon, in het restaurant proef je de typische gerechten van de streek.

Torre del Diamante: Last Minute Prijs

De prijs varieert van dag tot dag, zodoende kunnen we enkel vanaf prijzen meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs per type kamer: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Torre del Diamante boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 4-sterrenhotel Torre del Diamante in Torre Canne di Fasano, Puglia, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Torre del Diamante in Puglia, Italië – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.