Hotel Tropical Attitude in Mauritius, Mauritius – TUI

1 283,00

Tropical Attitude in Trou d’Eau Douce, Mauritius, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Tropical Attitude hotel.

Artikelnummer: 28644 Categorieën: ,

Beschrijving

Tropical Attitude is zonder enige twijfel een top hotel gelegen in Trou d’Eau Douce, Mauritius, Mauritius. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 3-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Tropical Attitude: Algemene info

In het elegante, kleinschalige Tropical Attitude is het volop genieten. Van de rust, want enkel volwassenen zijn hier toegelaten. Van het schitterende zicht over de baai, want vanuit je kamer heb je steevast zicht op zee. Van de smaak van Mauritius, want de chefs toveren hier telkens weer de heerlijkste lokale én internationale specialiteiten op je bord. Van het paradijselijke eilandje Île aux Cerfs, want een bootje brengt je er twee keer per dag gratis naartoe. En natuurlijk van elkaar, want hier beleef je een droomvakantie met z’n tweetjes!

Tropical Attitude: Last Minute Prijs

De prijs varieert van dag tot dag, zodoende kunnen we enkel vanaf prijzen meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs per type kamer: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Tropical Attitude boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 3-sterrenhotel Tropical Attitude in Trou d’Eau Douce, Mauritius, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Tropical Attitude in Mauritius, Mauritius – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.