Hotel Trulli Holiday in Puglia, Italië – TUI

859,00

Trulli Holiday in Alberobello, Puglia, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Trulli Holiday hotel.

Artikelnummer: 18845 Categorieën: ,

Beschrijving

Trulli Holiday is zonder enige twijfel een top hotel gelegen in Alberobello, Puglia, Italië. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit S-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Trulli Holiday: Algemene info

Een aanrader voor wie op zoek is naar een authentieke Italiaanse ervaring! Je verblijft er in stuk voor stuk unieke trulli, gelegen in of rond het centrum van het idyllische stadje Alberobello. Na aankomst aan het Trulli-bureau ontvang je de sleutel en word je naar je trullo gebracht. Geniet van je originele vakantieverblijf!

Trulli Holiday: Last Minute Prijs

De prijs varieert van dag tot dag, zodoende kunnen we enkel vanaf prijzen meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs per type kamer: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Trulli Holiday boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het S-sterrenhotel Trulli Holiday in Alberobello, Puglia, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Trulli Holiday in Puglia, Italië – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.