Hotel TUI FAMILY LIFE Atlantica Aegean Blue Resort – ‘Premium’ kamers in Rhodos, Griekenland – TUI

1 125,00

TUI FAMILY LIFE Atlantica Aegean Blue Resort – ‘Premium’ kamers in Kolymbia, Rhodos, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het TUI FAMILY LIFE Atlantica Aegean Blue Resort – ‘Premium’ kamers hotel.

Artikelnummer: 13152 Categorieën: ,

Beschrijving

TUI FAMILY LIFE Atlantica Aegean Blue Resort – ‘Premium’ kamers is zonder enige twijfel een top hotel gelegen in Kolymbia, Rhodos, Griekenland. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 5-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

TUI FAMILY LIFE Atlantica Aegean Blue Resort – ‘Premium’ kamers: Algemene info

TUI FAMILY LIFE Atlantica Aegean Blue Resort is ideaal voor wie met het hele gezin wil genieten van zon en strand, de uitstekende keuken, de ruime kamers en de uitgestrekte tuin. En dan hebben we het nog niet gehad over het fantastische aquapark, waar je samen met je kinderen uren waterplezier zal beleven! Het gezellige centrum van Kolymbia ligt op wandelafstand. De kamers liggen verspreid over het hoofdgebouw en de bungalows.

TUI FAMILY LIFE Atlantica Aegean Blue Resort – ‘Premium’ kamers: Last Minute Prijs

De prijs varieert van dag tot dag, zodoende kunnen we enkel vanaf prijzen meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs per type kamer: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom TUI FAMILY LIFE Atlantica Aegean Blue Resort – ‘Premium’ kamers boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 5-sterrenhotel TUI FAMILY LIFE Atlantica Aegean Blue Resort – ‘Premium’ kamers in Kolymbia, Rhodos, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel TUI FAMILY LIFE Atlantica Aegean Blue Resort – ‘Premium’ kamers in Rhodos, Griekenland – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.