Hotel TUI FAMILY LIFE Atlantica Creta Paradise in Kreta-Chania, Griekenland – TUI

924,00

TUI FAMILY LIFE Atlantica Creta Paradise in Gerani, Kreta-Chania, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het TUI FAMILY LIFE Atlantica Creta Paradise hotel.

Artikelnummer: 12257 Categorieën: ,

Beschrijving

TUI FAMILY LIFE Atlantica Creta Paradise is zonder enige twijfel een top hotel gelegen in Gerani, Kreta-Chania, Griekenland. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 4-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

TUI FAMILY LIFE Atlantica Creta Paradise: Algemene info

TUI FAMILY LIFE Atlantica Creta Paradise is het hotel bij uitstek voor gezinnen met kinderen, dankzij de vele faciliteiten, de familiekamers en de All Inclusive formule. Het hotel bestaat uit 3 delen (hoofdgebouw, bungalows en Olympus gebouw aan de overkant van de straat) en ligt op een 60.000 m2 groot domein dat direct aan het zandstrand grenst. Het hotel straalt de charme van een traditioneel Kretenzisch dorp uit en je maakt er kennis met de typisch Griekse gastvrijheid. Het is een uitstekende uitvalsbasis om West-Kreta te bezoeken. Bovendien kan je gebruik maken van de faciliteiten van zusterhotel TUI FAMILY LIFE Caldera Beach.

TUI FAMILY LIFE Atlantica Creta Paradise: Last Minute Prijs

De prijs varieert van dag tot dag, zodoende kunnen we enkel vanaf prijzen meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs per type kamer: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom TUI FAMILY LIFE Atlantica Creta Paradise boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 4-sterrenhotel TUI FAMILY LIFE Atlantica Creta Paradise in Gerani, Kreta-Chania, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel TUI FAMILY LIFE Atlantica Creta Paradise in Kreta-Chania, Griekenland – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.