Hotel TUI FAMILY LIFE Marmari Beach by Atlantica Hotels in Kos, Griekenland – TUI

956,00

TUI FAMILY LIFE Marmari Beach by Atlantica Hotels in Marmari, Kos, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het TUI FAMILY LIFE Marmari Beach by Atlantica Hotels hotel.

Artikelnummer: 13461 Categorieën: ,

Beschrijving

TUI FAMILY LIFE Marmari Beach by Atlantica Hotels is zonder enige twijfel een top hotel gelegen in Marmari, Kos, Griekenland. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 4-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

TUI FAMILY LIFE Marmari Beach by Atlantica Hotels: Algemene info

Fun verzekerd in TUI FAMILY LIFE Marmari Beach by Atlantica Hotels! Het animatieteam organiseert activiteiten voor klein en groot, en ook ‘s avonds kan je samen met je kinderen genieten van spetterende shows. De mooie zwembadzone met 3 zwembaden voor kinderen en 3 voor volwassenen zorgen voor uren waterplezier. Bovendien liggen de verschillende gebouwen van dit leuke vakantiedorp tussen de palmbomen, vlak aan het strand.

TUI FAMILY LIFE Marmari Beach by Atlantica Hotels: Last Minute Prijs

De prijs varieert van dag tot dag, zodoende kunnen we enkel vanaf prijzen meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs per type kamer: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom TUI FAMILY LIFE Marmari Beach by Atlantica Hotels boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 4-sterrenhotel TUI FAMILY LIFE Marmari Beach by Atlantica Hotels in Marmari, Kos, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel TUI FAMILY LIFE Marmari Beach by Atlantica Hotels in Kos, Griekenland – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *