Hotel TUI FAMILY LIFE Nevis Resort in Burgas, Bulgarije – TUI

857,00

TUI FAMILY LIFE Nevis Resort in Sunny Beach, Burgas, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het TUI FAMILY LIFE Nevis Resort hotel.

Artikelnummer: 13645 Categorieën: ,

Beschrijving

TUI FAMILY LIFE Nevis Resort is een erg populair hotel gelegen in Sunny Beach, Burgas, Bulgarije. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 4-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

TUI FAMILY LIFE Nevis Resort: Algemene info

TUI FAMILY LIFE Nevis Resort is een modern hotel met sfeervolle kamers en uitgebreide faciliteiten voor de hele familie. Door de vele sportmogelijkheden en leuke activiteiten zal niemand hier zich vervelen. Er werd aan iedereen gedacht en dankzij de All Inclusive formule komt niemand iets te kort. Voor totale ontspanning breng je best een bezoekje aan het luxueuze spacentrum. Het hotel is rustig gelegen aan een hellende weg, op 700 m van het strand. Door de talrijke niveauverschillen is het resort minder geschikt voor mensen die zich moeilijk kunnen verplaatsen.

TUI FAMILY LIFE Nevis Resort: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom TUI FAMILY LIFE Nevis Resort boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 4-sterrenhotel TUI FAMILY LIFE Nevis Resort in Sunny Beach, Burgas, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel TUI FAMILY LIFE Nevis Resort in Burgas, Bulgarije – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *