Hotel TUI MAGIC LIFE Africana in Tunesië vasteland, Tunesië – TUI

821,00

TUI MAGIC LIFE Africana in Hammamet Yasmine, Tunesië vasteland, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het TUI MAGIC LIFE Africana hotel.

Artikelnummer: 06293 Categorieën: ,

Beschrijving

TUI MAGIC LIFE Africana is zonder enige twijfel een top hotel gelegen in Hammamet Yasmine, Tunesië vasteland, Tunesië. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 5-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

TUI MAGIC LIFE Africana: Algemene info

Verzorgde animatie, een goedgevuld sportprogramma en gevarieerde buffetten All In… Zelfs watersporten als banana, catamaran en waterski zijn inbegrepen! dat is de meerwaarde bij TUI MAGIC LIFE Africana. Deze club nestelt zich in de mooiste tuin van Tunesië en geeft uit op een fraai zandstrand. Een geliefde vakantiestek bij singles, koppels en families. Dit hotel werd gedeeltelijk gerenoveerd voor zomer 2019.

TUI MAGIC LIFE Africana: Last Minute Prijs

De prijs varieert van dag tot dag, zodoende kunnen we enkel vanaf prijzen meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs per type kamer: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom TUI MAGIC LIFE Africana boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 5-sterrenhotel TUI MAGIC LIFE Africana in Hammamet Yasmine, Tunesië vasteland, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel TUI MAGIC LIFE Africana in Tunesië vasteland, Tunesië – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.