Hotel TUI MAGIC LIFE Cala Pada in Ibiza, Spanje – TUI

1 009,00

TUI MAGIC LIFE Cala Pada in Santa Eulalia, Ibiza, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het TUI MAGIC LIFE Cala Pada hotel.

Artikelnummer: 01644 Categorieën: ,

Beschrijving

TUI MAGIC LIFE Cala Pada is een erg populair hotel gelegen in Santa Eulalia, Ibiza, Spanje. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit -sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

TUI MAGIC LIFE Cala Pada: Algemene info

Het aantrekkelijke TUI MAGIC LIFE Cala Pada beschikt over een uitgebreid aanbod aan sporten en activiteiten en is vooral geschikt voor families. Voor de fietsliefhebbers is er een speciaal fietsprogramma. Er worden 2 mountainbiketours per dag gedaan, 5 dagen per week en 1x/week een volledige dagtocht. Dankzij de uitgestrektheid van het resort heb je een groot ruimtegevoel en heb je nooit echt het gevoel dat het te druk is. Je verblijft in ruime appartementen met een eenvoudige, maar heldere inrichting, die verspreid liggen in de grote tuin.

TUI MAGIC LIFE Cala Pada: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom TUI MAGIC LIFE Cala Pada boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het -sterrenhotel TUI MAGIC LIFE Cala Pada in Santa Eulalia, Ibiza, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel TUI MAGIC LIFE Cala Pada in Ibiza, Spanje – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.