Hotel TUI MAGIC LIFE Candia Maris in Kreta-Heraklion, Griekenland – TUI

1 209,00

TUI MAGIC LIFE Candia Maris in Amoudara, Kreta-Heraklion, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het TUI MAGIC LIFE Candia Maris hotel.

Artikelnummer: 12489 Categorieën: ,

Beschrijving

TUI MAGIC LIFE Candia Maris is zonder enige twijfel een top hotel gelegen in Amoudara, Kreta-Heraklion, Griekenland. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 5-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

TUI MAGIC LIFE Candia Maris: Algemene info

TUI MAGIC LIFE Candia Maris is de enigste TUI MAGIC LIFE Club op Kreta. Op slechts 15 minuten rijden van de luchthaven van Heraklion ligt dit prachtige vijfsterrenresort aan het zachtaflopende zandstrand van Amoudara. Voor de sportievelingen is er naast het uitgebreide work-outprogramma ook een eersteklas fitnesscentrum met de modernste toestellen. Je kan je dan ook met een gerust hart tegoed doen aan de heerlijke maaltijden die je dubbel zo goed zullen smaken! En wie lekker wil ontspannen, kan terecht aan het ‘Relax’ zwembad, het strand en in het grote thalassocentrum.

TUI MAGIC LIFE Candia Maris: Last Minute Prijs

De prijs varieert van dag tot dag, zodoende kunnen we enkel vanaf prijzen meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs per type kamer: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom TUI MAGIC LIFE Candia Maris boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 5-sterrenhotel TUI MAGIC LIFE Candia Maris in Amoudara, Kreta-Heraklion, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel TUI MAGIC LIFE Candia Maris in Kreta-Heraklion, Griekenland – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *