Hotel TUI MAGIC LIFE Fuerteventura in Fuerteventura, Spanje – TUI

1 248,00

TUI MAGIC LIFE Fuerteventura in Esquinzo, Fuerteventura, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het TUI MAGIC LIFE Fuerteventura hotel.

Artikelnummer: 03440 Categorieën: ,

Beschrijving

TUI MAGIC LIFE Fuerteventura is een erg populair hotel gelegen in Esquinzo, Fuerteventura, Spanje. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 4-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

TUI MAGIC LIFE Fuerteventura: Algemene info

TUI MAGIC LIFE Fuerteventura is een paradijs voor fietsers en biedt je de perfecte combinatie van sport en ontspanning. Begeleide mountainbike- en racefietstochten en fitnesscursussen zijn slechts enkele voorbeelden van de vele sporten. Daarnaast kan je hier ook heerlijk ontspannen: aan het zwembad, in de chill-out zone, in de sauna of het stoombad… Voor wie een tikkeltje meer wenst zijn er de superieure kamers en juniorsuites met leuke extra’s op de kamer en exclusief gebruik van een panoramisch zoetwaterzwembad. In het voorjaar van 2018 werd het hotel gerenoveerd.

TUI MAGIC LIFE Fuerteventura: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom TUI MAGIC LIFE Fuerteventura boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 4-sterrenhotel TUI MAGIC LIFE Fuerteventura in Esquinzo, Fuerteventura, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel TUI MAGIC LIFE Fuerteventura in Fuerteventura, Spanje – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.